Merhaba değerli hocalarım. Başlık durumumu kısaca özetliyor. Son haftalarda yanlış projelere girdim, yanlış yatırımlar yaptım. Elimde gereksiz şeyler kaldı. Dolayısıyla büyük bir kayba uğradım.

Kart taksitleri, faturalar, kira, aileye arkadaşa borçlar derken kötü bir durumdayım. Biraz olsun kendimi rahatlatıp borçları ödemek için iş arıyorum. Civardaki bütün yerleri gezdim ancak kimse çalışan aramıyor ( sözde her taraf iş veren dolu , neyse )

Yapabileceğim işlerin bir sınırı yok. Tema düzenleme ve çeviri, makale yazımı ve çevirisi, wordpress SEO değeri arttırma, wordpress tema kurulum ve ayarlama, sitelerinizde editörlük, moderatörlük, sosyal medya yöneticiliği, ürün ekleme, görsel tasarım, logo tasarım, canlı destek hizmeti, müşteri temsilcisi gibi işleri yapabilirim. Bunların yanınad ekstra şeyler olursa onlara da bakabilirim.

Eğer ihtiyacı olan olursa diye önceden açtığım satış konularını da ekliyorum, belki alırsınız.

⭐ Uygun fiyata Clash Of Clans Hesapları🔥BB 11-10-8-7 ✅KASILMIŞ eski hesaplar - R10.net
Aylık +50 $ Kripto Para Kazanın! -ANINDA ÖDEME- - R10.net