Hocam ibana gelen her paradan biz sorumluyuz evet fakat 5.000 10.000 40.000 TL vb. ufak rakamların peşine kimse düşmez. 1 Milyon yinede göze batan bi rakam bu kabul edilemez ama bi takas karşılığında yaptığın işleme miktar büyük değil ise bi bahane üretebilirsiniz diye düşünüyorum.
Papara kiraladığın zaman kendine ait bir banka hesabını başkasına kullandırtarak suç işlemiş oluyorsun. Aynı şeyler değil.
Peki kendine ait banka hesabını başkasına kullandırmak mı suç yoksa o hesapta illegal para çevir mek mi suç ?
Siz iban to kripto yaparken size gelen paranın ne parası olduğunu biliyor musunuz ?
Size gelen para yasa dışı bahis ücreti ise ve siz bunu kripto ile başkasına gönderdiğinizde sizin için önemli olan şey arada yaptığınız 3 kuruş kar mı ?
Hesaplarda illegal para çevirmekten ceza yiyen çok kişi var. Biraz araştırıp öyle konuşmanızı tavsiye ederim.