enesutku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuştuğunuz kişi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Örneğin yeni projemin konseptinde kız arkadaşımdan ilham aldım. Domaini birlikte seçtik, birlikte günlerce expired domains’ te gezdik. Logo konusunda, uygulama tasarımı konusunda birlikte çalıştık. Hemen hemen her boş anında gelip Discord’ tan açtığım yayınları sıkılmadan saatlerce izledi. Bazen kendisi tüm gün ders çalışıp yorulduktan sonra akşam benim AppStore ile Google Play Store politikaları üzerine konuştuğum konuşmaların yarısında yanımda uyuyakaldı. Yazdığında “Şu an iş yapmıyorum güzelim, sonra konuşalım.” diyorum. Her seferinde anlayışla karşılıyor hatta yazılıma dair hiçbir şey anlamamasına rağmen sıklıkla sesli sohbette benimle duruyor.

Eğer birlikte olduğunuz kişinin de kişisel hedefleri varsa ve sizi, sizin hedefleriniz için destekliyorsa gerçekten tüm yorgunluğunuzu alıyor. Bu da daha verimli çalışmanızı sağlıyor.
Size mutluluklar hocam. Çok büyük bir güven problemim var. Sabaha kadar beraber otursak, uyusak, aylarca beraber olsak bile ben hiçbir zaman güvenmeyeceğim. Bu sebeple belki de hayatımı çok güzel etkileyecek insanları kaybetmiş olabilirim. Mühim değil, Rabbim bana yeter