Selamlar,
normalde kişisel konularımı forumda konu olarak yayımlamayı sevmem ama ufak bir tecrübe sonucu tavsiyem olacağı için konuyu açmak istedim.
Bundan 1 hafta civarı önce bir hanımefendi ile tanıştım (aslında daha önce birçok defa muhabbetimiz oldu fakat yeni tanıştık. Ayrıca bu söylediklerim birkaç aylık ilişkilerim için de geçereli olmuştu). Tanıştıktan sonra bayağı ilgili ve iyi davranmaya başladı. Çok kısa bir sürede flörtü geçtik sevgili olduk. 2021 yılında aldatılmıştım ve o gündür ben ilişki yapmadım. Bu ilişkiyi de ön görerek onayladım. Sonucunun ne olduğunu ve sürecin nasıl olacağını biliyordum..
Günün çok fazla saatini yazışarak, sesli konuşarak ve buluşarak geçireceğimi biliyordum. Son yıllar çok fazla işime yoğunlaşarak kendimi geliştirerek şirketimi üst seviyelere taşıdım. Neyse, tüm tahminlerim doğru çıktı ve işleri yürütememeye, yetişememeye başladım. Fazla ilgi gösteriyordum daha sonra süreci analiz ettim ve biraz ilgi gösterince tavırlarının ve düşüncelerinin değiştiğini sezdim.
Bir darbe daha yememek adına az önce ilişkiyi sonlandırdım ve pişman değilim.
Kısaca şunu demek istiyorum; Eğer bir işte başarılı olmak istiyorsanız gerçekten uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Bu benim görüşüm. Bazı üyelerin gerçekten çok güzel ilişkisi olabilir Allah mesut etsin fakat önermiyorum kimseye. Çok fazla zaman kaybediyorsunuz, ayrıca çok fazla harcıyorsunuz buna değinmiyorum bile. Sonucu genelde hep aynı; hüsran. Hepinize iş hayatınızda başarılar diliyorum.