kardeşim 17 yaşında mhp liderine sövmüş 18 ine girdiğinde dava açtılar beklemişler 1 yıl

evdeki pc yi filan almıslardı sen dua et telefon ve laptoplarına el koymamıslar
özür diledi birde para cezası habg verdiler, şuan sosyal medya da a b c partsi trolleri trol diyorum çünkü neyin ne olduğunu biliyorum

bu troller seni kışkırtıp küfür etmeni sağlıyor önce daha sonra bu tokatçı av*k*tlar oluyor para avcısı diyelim para avcısı bazı av*k*tlar senin yakana yapışıyor ve uzlaştırma ile cebindeki paraya göz koyuyor.
2 tarafta kazanıyor tahrik edende, ona av*k*tlık yapanda gözlerimle görmesem inanmazdım.
Açın twittera bakın önce kışkırtmalar sonra hakaret giriyor işin içine hop kayıt alındı ekran resmi vs vs tweetleri dava süreci sonrası bunalrın davalarıda 1 ayda 2 ayda filan teblig ediliyor anlamıyorum ben hakaret davası açtım 1 yıl geçti ses yok adamlar 3-4 ayda bitiriyor işi uzlaştırmacı giriyor araya.
Daha geçen yıl hastanede sözlü tartışmada hakaret yok küfür yok darp yok üzerine yürümediğim halde doktor korkup beyaz kod verdi, bugun tebligatı gelmis

önceki iddaneme reddedilmiş kabul edilmemis yeni iddaname hazırlamıslar hazirandada mahkemem var

D