Konuya başlamada önce belirli ikazlarım var bu ikazları okumadan lütfen devam etmeyin,
1- Ben Terörist değilim, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin hayalleri çalınmış, kötü işlerde çalışmaya mahkum bırakılmış çaresiz bir genciyim .
2- Ben devletime düşman değilim, ben devlet-hükümet ayrımını yapan biriyim. Devlet bakidir, politikacılar & hükümetler geçicidir!
3- Ben yurtdışına gitme imkanı olup vatanını, ait olduğu yurdunu, toprağını bırakmayan bir evladım. Kimse öyle ithamlarda bulunmaya cürret dahi etmesin.
4- Türk oğlu Türküm, Arap bedevilerinin arasında, yaşamaya çalışan bir Türk evladıyım.
5- Lütfen bu görüşler size uymuyor ise, sizinle aynı düşünceyi paylaşmıyor ise yorum dahi yapmayın. Ben aynı görüşte olduğum kardeşlerimle, büyüklerimle konuşmak istiyorum.
6- Moderatör hocalarımdan ricam polemik yaratmadığımı ve bu konunun açılma amacının tartışma olmadığını lütfen bilin (madde 5'de bunu çok iyi izah ettim).
Saygılar.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti,
Zekanın, nezaketin, hoşgörünün ve samimiyetin yurdu. Mutluluğun köşe köşe sardığı, çocukların gülüp oynadığı Türk yurdu.
Sanatın zirvede olduğu, insanların ruhunun özgür olduğu bir toplum. Mütevaziliği el üstünde tutmuş, neşeli insanlar.
Uzakta kaldı değil mi?
Bu yaşıma kadar artık zorluklar çekmekten bıktım, stres yapmaktan kaygılanmaktan bıktım. Benim çok bir şeyde gözüm yok. Ben öyle şaşalı şatafatlı bir yaşam istemiyorum. Ben insan gibi yaşamak istiyorum. Ailemi de alıp haftasonu güzel bir restaurantta yemek yiyip, devamında sahilde bir kahve içmek istiyorum.
Sahi, Lükstü değil mi bu?
Otur evde şükret! Kuru ekmek ye şükret! Su iç şükret! Şükret şükrette kardeşim nereye kadar be! yeter. Çok güzel bir söz söylemiş bir zat fakir şükretmeyi bilecek ki zengin daha da zengin olsun.
Doymadınız mı? Ey politikacılar sağ,sol, ön, arka hiç farketmez hiçbiriniz doymadınız mı? Niye bu milleti kimse düşünmüyor? Niye bu milletin genç evlatlarını kimse düşünmüyor? Bizdik değil mi sizin evlatlarınız.
Ya ortadoğunun bataklığından ülkeye aldığınız yabani evlatları?
Onlar mı oldu şimdi evlatlarınız. Yazıklar olsun hepinize yazıklar olsun sizi orada tutanlara. Kimseye hakkımı helal etmiyorum bu halde bu şekilde yaşamama sebep olan kim varsa hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Gençliğimi, en güzel günlerimi, hayatımı çaldınız. Okursam iyi bir hayatım olurdu değil mi?
Öyle söylüyordunuz ya?
Okudum en iyi okullarda en başarılı şekilde mezun oldum. Tonlarca sertifika tonlarca eğitim aldım. Neden bir yere gelemedim biliyor musunuz? Lanet olsun ki sizin liyakatsiz düzeniniz yüzünden, sizin onursuz haysiyetsiz tutarsız düzeninizden ben bir yerlere gelemedim. Aileme yakın çevreme, herkese rezil rüsva oldum. Suçlu ben miyim?
Ben insan gibi yaşamak istiyorum arkadaş! 1 yıldır aldığım laptobun taksidini ödüyorum tam 1 YILDIR! neden? bir laptop alamayacak kadar aciz, fakir bir durumda mıyız?
Biz dünya lideri değil miyiz? kıskanmıyorlar mıydı bizi?
Siz geçin o işleri. Elinize aldığınız yüce Kuran-ı Kerim ağzınıza aldığınız rabbimin ismi iki cihanda da yakanıza yapışacak.
Ben hakkımı helal etmiyorum. Şunu biliyorum, o güzel günler gelecek, elbet yüzümüz gülecek, yitip giden bir gençliğin ardından siz değerli insanların çocuklarının iyi bir hayat yaşaması için elimden geleni yapacağım. Söylemekten de çok utandığınız bir şey var. Ben bağıra bağıra bunu her gün söylemeye, sizin beyninize sokmaya devam edeceğim. Lanet olsun sizin gibi insanlara!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Son kez ricamdır, lütfen altta bulunan metni okuyun, okuyun ki üstünde bulunduğumuz toprak parçasının değerini anlayın, sağlıcakla.
ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ
Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.
Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
https://twitter.com/bgyether/status/1654234048909197317