karikaturname adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Sosyal mecralarda troller etrafa hakaretler yağdırıyor, insanların sinir uçlarıyla oynuyorlar. Bizzat bakanlar, AKP genel başkanı, iktidarı arkasına alan troller herkese hakaret ediyor, ama ne dava açılıyor ne ceza veriliyor.
Burada "hakaret eden sonucuna katlanır" gibi yorum yazan arkadaşlar olmuş. Milyonların gözü önünde "bunlar sürtük" dedi AKP genel başkanı. Depremzedelere "Adi, haysiyetsiz vs vs" saydırdı... Her önüne gelene terörist, vatan haini vb yakıştırmalarını hiç saymıyorum... Demem o ki, hukuk iktidara ve yandaşlara başka işliyor, onların dışında kalanlara başka...
Öncelikle "gerizekalı" kelimesinin haraket sayılıp sayılmadığı ile ilgili danıştay kararları vs var mı diye bir araştırın hocam. Bir de anneniz savunma vermiş ama, otomatik klavyenin azizliğine uğradım, gözlerim de iyi görmüyor, yazdığımı farketmedim" tarzı bir savunma ile beraat edebilir belki, bunları da iyice araştırmak lazım. Hiç annem uğraşmasın mahkeme ile falan dersen de avukatlık ücretini öde, içinden bol bol dua et... Zaten yakında iktidardan düştüklerinde bu kadar "cesur" davranamazlar... Muhtemelen kendisi başka suçlardan yargılanıp ceza alır ilgili kişi...
Alenen suç işliyorsunuz.

Mesajınız kaybolmasın diye alıntı yapıyorum, şikayet edeceğiz.