Terapist58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eba öyle bir site hazırlamış ki içinde yok yok.
Hocam Eba Da pek bişi anlamıyom açıkçası Youtube üzerinden Bir çok anlatan hocalar ve Kitaplar dan soru çöze çöze ilerliyom
SniperMask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doping hafızada alternatif olabilir
Doping hafıza çoğu kişi boş diyor hocam ha youtubeden dinlemişsin ha ordan diyorlar yani orda hocaya soru sorma alternatifi var , benim Soracağım kişiler var ondan gerek duymuyom açıkçası
WildForest adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bu yıl ben de sınava gireceğim yaklaşık 2 yıldır çalışıyorum şunu söyleyebilirim, dershanelerin büyük bir bölümü para tuzağı. Parasal kısmını geç eğer bir de 12. Sınıf isen bi okula git bi dershaneye git derken çok fazla zaman kaybın olacak. Dershanede de okulda öğretilenleri parayla dinlemiş gibi olcaksın (etüt hariç) onun yerine kendin çalışman çok daha verimli olacaktır. Ben kütüphanede ders çalışıyorum birsürü insan aynı yerde ders çalışırken motive de oluyorum.
Bende seneye 12 olacam 11 in başından beri çalışıyom Evden Dediğiniz kütüphane ortamını deniyecem inşallah , Önerdiğiniz yayınlar vs varsa Özelden iletebilirmisiniz?
Elbozs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bence bu kişiden kişiye değişen bir durum eğer evde ders çalışabiliyorsan kalkmadan filan cıvıtmadan ozaman dershaneden çok çok iyi ve Denemeler çok önemli bence ama asıl olan senin nasıl des çalıştığın ve ayrıca Dershanelein çoğu boş gidecekseniz iyi bir yer olmalı çünkü diğerleri anlatır çıkar ekstra bişey yapmaz
Teşekkürler , Evde ders çalışabiliyorumda hocam arada bir dikkatim dağılıyor bazen boşladığım vs oluyor , Onun için yakında kütüphaneye gideceğim birde orayı deneyeceğim