Enteresan bir durumla karşı karşıya kaldım. yaklaşık 1 yıl önce birisi ile web sitesi konusunda anlaştık. opencart üzerine ama özel modüller yazdırarak siteyi kurduk. çok basit bir kısımda tıkandık ve işi teslim edemedik. 1 yıl öncesinden de 3000 tl ödeme aldım. geçen gün yazdı işi teslim edemeyecekseniz iade edin diye. Bende durumu anlattım, istediğiniz şey basit fakat diğer modüllerle çakıştığı için olmuyor.
Buraya kadar tamam. Gel zaman git zaman, müşteriden de geri dönüş olmayınca ben de çalışmayı beklemeye aldım. Geçen yazmış seni mahkemeye vereceğim diye. Sebep "işi teslim etmedin" tamam ama isteklerinizi yerine getirdik sadece bir konuda tıkandık onu da çözemedik, tabi ki bu durumda masraflarımız oldu (başta konuşulmayan bir istekti bu), yine de mağdur etmek istemem sizi, ödemenizi iade edelim.
yok ben mahkemeye vereceğim diye tutturdu. elimde kayıtlar var yazışmalar var dükkana geldiniz elimde görüntüler var falan demeye başladı.
Şimdi bir konuda haksızım işi geciktirdik fakat geciktirme sebebimiz müşteriden geri dönüşler aşırı yavaştı. Örneğin bir istek söylüyor yapıyoruz 1 ay sonra girip hmmm olmuş bu diyor devamı yok.
Diğer bir konuda haklıyım, masraf yaptığım halde iadeyi kabul ediyorum.
Şimdi benim görüntümü elinde tutamazsın desem, whatsapp yazışmaları kayıt olarak kullanılamıyor desem ki demiyorum, tamam siz haklısınız diyorum yok ikna edemedim.
------
Küçük bir ekleme yapayım, iban istiyorum onu da vermiyor.
-----
Sizce ne olur bu durumda.
Ödeme direkt benim hesabıma gelmedi.