Merhabalar herkese iyi forumlar bir görüş almak istiyorum sevgiliniz sizden ayrı bir şehirde okul okuyor ve uzun bir ilişki olduğunu varsayalım süprizlerden hoşlanmadığını belirttiği için önceden yanına gelmek istediğinizi belirtiyorsunuz fakat ısrarla gelme sınavlarım var vs. Gibi kelimeler ile itiyor onun yanında bir bakmissin ben gelmişim gibi imali cümle söylüyor az cok tahmin ediyorum ama kalp bunun olmamasını istiyor sizce neden olabilir?
Hocam yanlış anlama nişanlı birisi olarak söylüyorum ben de asla birden gelmeleri sevmem mesela gelince kavga bile ederim maksat bişey karıştırdığım için değil suprizleri sevmiyorum gerçekten bişey karıştırmak olmaya bilir. Fakat kalkıp yanlış anlama içine şüphe sokmak gibi olmasın ama ben pek güvenemedim ben olsam giderdim bakardım bişey varsada kelime eder yüzüstü bırakırdım açıkcası bu devirde güven çok önemli ve zor aklınızı kullanın derim bahane üretiyor mu bilmiyorum ama sen tanıyorsun biz değil senin anlaman lazım mesela bana böyle dese aksini yapar giderim çünkü gerçekten seven hep yanımda olsun ister.