Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rufiq paranın sırrı verilir ama r10'da değil

Burası kimsenin kolay kolay değer paylaşımı yapmadığı bir foruma döndü. Eskiden böyle değildi.
Bu bencilliği bir noktaya kadar anlıyorum çünkü kimse kolay kolay kazancını paylaşmak istemez.

Şahsım olarak birçok kez burada kazançlarımı ve nasıl kazanılacağını anlattım. Gördüğüm karşılık en iyi ihtimalle karalama oldu.
Kimisi gösteriş yapıyorsun dedi. Kimisi "kazanan açıklamaz dedi". Yani bu insanlar öyle oldukları için başkalarını da öyle görüyorlar.

Ben buna bir noktaya kadar sabrettim. Ama diğer pekçok paylaşımcı arkadaş pes etti. Artık değer paylaşımı yok.

O sebeple şuan insanlar kendi para kazanma yollarını anlatıyorsa bunu ücretle anlatıyor. Gayet haklılar da.

Yurt dışı kanallarında takıldığınızda bu daha az. Çünkü insanlar deneyimlerini paylaştıklarında takdir ediliyorlar. Hakarete uğramıyorlar.
Ve aynı zamanda elindekilerini kaybetme korkuları yok. Özgüven sahibi bu insanlar paylaştıkça kaybettiklerini değil, daha çok kazandıklarını biliyorlar çünkü.

Geçmişte kazanç sağladığım ve nasıl yapılacağını anlattığım lisans satışı kategorisi bugün forumun gözdesi oldu.

Ben bu yolları gösterdikten sonra en az 50 yeni satıcı girdi piyasaya. Ama teşekkür eden 1-2 kişi dışında, hakarete bile uğradım çok defa.

O yüzden aradığın cevabı burada bulman biraz zor. R10'da sektöre dair biraz goygoy yaparsın. Belki ufak tefek bilgi alışverişi de olur. Ama kimse kolay kolay kazanç getiren şeyleri bedavadan dağıtmıyor artık burada. Bilgin olsun Rufiq
Teşekkürler hocam haklısın.