Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam teşekkür ederim. Hiç merak etme, burda kimin ne olduğunu bilecek kadar seninde benimde şükürler olsun tecrübemiz var. Ben kafamı bu insanlara taksam hasta olurum. Boş boş izliyorum sadece.

Kimisi yok senin evin olsa böyle konuşmazdın demiş orta cevaplarda az çok kaç evimiz olduğunu söyledim. Ama biz insanlara deger veriyoruz. Kimsenin sırtına kırbaç vurmuyoruz. Bırak konuşsunlar. He de geç.
biz bu toplumun ne halde olduğunun farkındayız. sana burada çemkirenlerin %90'ı elindeki evi araplara surilere satmak için can atıp duran tipler olacaktır. yeter ki para sok ağzına, gırtlağı doysun. bizim şikayet edip durduğumuz her konunun üstüne balıklama atlayıp fırsat kovalar, menfaat peşine düşerler üstüne " devlet imkan vermiş biz de kullandık vermeselerdi " gibi saçma sapan argümanlara sığınırlar. onların mantığıyla devlet surileri afganları pakileri de alıp yurda doldurdu. onlara da ses çıkarmayalım o halde.

enflasyonun patladığı ortamda 0'a yakın faiz oranlarıyla akla mantığa zerre uyuşmayacak biçimde bol keselerden krediler dağıtıldı. bu dağıtılan kredilere koşturanlar ilk soluğu ev, arabalarda aldı. enflasyon daha da patladı ve kredilerinin geri ödemeleri enflasyon altında haliyle ezildi, kuş kadar geri ödeme yapıyor şimdi tamamı. kim ödüyor aradaki farkı? BÜTÜN TOPLUM. bütün toplumu el birliğiyle bu hale sokan, bunların zihniyetidir ve bunlar doyumsuzdur. dahasını da vermelisin bunlara. canına kadar almak isterler. böyledir bunların zihniyeti. biz bunlardan kurtulmayı arzu ettikçe konumuz, komşumuz aslında hepsi aynı kafalardadır ve sıyrılması güçtür. o yüzden ciddiye almaya lüzum yok. bırak çığırtkanlığa devam etsinler. bunlar akıllanmaz.