ByMaDaK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılarınız daim olsun.👏

Ürün/Hizmet nedir bilgilendirme yapılabilir mi ?. Dönemsel olarak geri dönüş alınmış olabilir mi ?

Anneler günü geliyor. Anneler gününe için özel kampanya indirim... gibi
Çok teşekkür ederim hocam. Hocam site butik pazaryeri diyebilirim, birçok kategori var, binlerce de ürün var. Anlaştığım firmaların indirim yapmasına izin vermiyorum desem doğrudur Satılan ürünler genelde tam bir arz talep dengesi taşıyor. Anneler günü için daha banner bile hazır değil hocam Arz talep olayını iyi kurmaya çalışıyorum, o konuda alışveriş reklamları ve maksimum performans besleniyor. Onların beslenirken konu başında bahsettiğim gibi, kategorilerin altkategori derinliğini ayarlamaya çalışıyorum ki tam doğru anda müşterinin karşısına çıkabilsin diye. Dediğim gibi pek indirim canlısı değilim, çünkü onu da yaşadım. Müşteriye satış yaptırdığımız zaman indirim yaptık ondan oldu, yaz geldi, kış geldi yok yılbaşı yok sevgililer günü vs derken bende indirim olayını genelde müşteri oltalamalarında kullanıyorum. Data beslendikten sonra mail marketing ile sepet miktarını patlatıyorum Bazende indirimi sitede değil remarketing esnasında uyguluyorum