Merhaba arkadaşlar ben Trendyol hepsi burada mağazam var ve satış yapıyorum başıma böyle bir durum geldi yasal haklarım neler ? Kısaca açılmaya çalışacam konuyu

1 - ben Hepsiburada Nargile satışı yapıyorum bana bir sipariş geldi 2 adet nargile satım ayın 29 Nisan da hem kargoya verdim hem faturasını kestim alan kişi de kurumsal sonradan araştırdım oda Hepsiburada nargile satan bir satıcı olay şöyle gerçekleşti adam benden iki nargile istedi bende yolladım haberim bile yok satıcı olduğuna bile
Ve 2 Mayısta teslim almış bu akılı arkadaş ve 3 Mayıs'ta tanımadığım bir şahısa satış gerçekleştirmis ve o fatura üzerinden bana iade açmış iade nedeniyde kırık geldi yazmış şimdi ben örnek verelim Ali'ye satım ve Ali'nin adına fatura kestim yolladım oda 3 Mayıs'ta Mehmet'in adına fatura kesmiş ve kiriş diye fatura kesilmiş ve hepsi buradaya bu faturayı yollamış ben adama 2 nargile satım tutar 607 TL KDV dahil sattım adamın fatura açıklamasında 1 adet nargile nargile tutarı da 467 + bu 19 TL bir ürün olarak iade almış toplam şimdi benim aklımdaki soru ya adam bir ürününü satmış kırık olarak gelmiş ona bana yuturmaya çalışıyor yada başkanına satarken kargoda kırılmıs ola bilir benim bunla bir alakam yok ha bu arada adamin faturasında doğru olsa dahi adam demeki ürünü sağlam teslim almış ki başka bir kişiye satmış demi mantıken bide + olarak ben 2 ürün satım adama adam 1 ürün + 19 TL bir ürün olarak fatura oluşturmuş ve hepsi buradaya yollamış bı nevi kargoda 2 nargile ürünümü bana geri yollamış şimdi bu evrakta sahtecilik degilmi Arkas bunu kargo nasıl kabul etti ya sabahtan beri kafayı yemek üzereyim mesai saatleri dışında olduğu için de satıcı destek hattida kapalı hepsiburadanin bana bir fikir verin konu biraz karmaşık ola bilir ama her bir firkiriniz benim için önemlidir nasıl güzel bir dile bu durumu iza ede bilirim Hepsiburadaya