aynı iş için daha az yoğunlukta hemen hemen bu maaşta ve çalışma günleri bu şekilde olmayan iş seçeneklerin de olduğu iş denk gelebilir gibi üzerine düşüldüğünde hocam. şuan için çoook cüzi bi miktara part time esnaf danışmanlığı sektöründe çalışmaya başladım. markalamasının, pazarlamasının yapılması, arada tasarımlar site kurlumu vs. yapıyorum. şuan yaşımdan ve bazı nedenlerden dolayı bu fiyata bu işi yapmaya katlanıyorum. şuan sizin bahsettiğiniz işte ben çalışırım şuan için ama 5 sene sonraki halim çalışır mı bilmiyorum. ki zannetmiyorum bu arada. işlerimin yolunda gittiğini öngörerekten. duruma bağlı bir şekilde bu işte çalışılabilir. ama mümkün olan enn kısa sürede başka bir yerde çalışmaya başlamayı düşünürdüm. ya da başlamadan bu parayı başka bir yerde veya kendim nasaıl kazanırım ek gelirimle işime takviye yapsam daha iyi kazanır mıyım gibi seneryolarla da uğraşıyo olabilirim bu işe başlamadan önce. ama cevap yazan hocamın da dediği gibi alternatif yok ve paraya sıkışık isem en kısa sürede değiştirme kaidesiyle çalışablirim. ev geçindiriyor muyum, borcum varmı, sorumluluklarım neler, hayatıma kıyasla bu işin bende oluru var mı gibi sorularla netleştirirdim işe girip girmeyeceğimi. biraz kendinizle başbaşa kalmanız işe başlayıp başlamama konusunda size doğru cevabı verebilir hocam.