birden kiralar 3 katına çıkamaz yazmışlarda bi gecede asgari ücrete nereden baksanız %55 zam geldi, ona keza bi gece milyonlarca çalışan kişi haksız yere emekli edildi hala çalışmaya devam ediyor, bu silsile yoluyla devam edecek, o hak arayacak bu hak arayacak sonu gelmez, tamamen kötü bi siyasi tercihti.... ona keza her ürüne firma marjı, ötv dilim farkı bindi, bir anda %80 zam bindi, memura verilen yüzde kaç soruyorum ? bi kitleye %54-55 zam bi kitleye %10 verirsen beyaz yakaya %10 biçersen maaş farkında komik rakamlar kalırsa fark neler olur ? ocak sonu yazıldığım egea 1.4 easy plus araç 390 bin iken bugün 480 bin 4 ayda yediği zam bak bu... herkes malının değerini korumaya çalışıyor kardeşim kusura bakmayın, barınma bir haktır ama buda başkasının malına çökmeye çalışmak değildir, bende 10 yaşında sitede (bursa - balat) 7 bin lira kirada oturuyordum, ev sahibi kirayı 11 bin yapacağım dedi %25 kanun falan dinlemem dedi (mal sahibi yerine koyuyorum kendimi haklı, emsal evlerin hatta daha eskilerin güncel kirası 12-13 bin), tamam ben çıkıyorum dedim, taşınma masraflarımı üstlenmedi son dakika bende pislik olsun diye çıkarkende noterden şerh yazısını bi yollattım 5 sene artık ev sahibi düşünsün, kiraya veremez bi halt yapamaz mahkemeyle avukatla ayak sürümek kötü olmak istemedim (3 yıl oturdum hakkım 10 yıl) ama pislik yapmak istemedim, nitekim kendim oturacağım dediği için, sözüne sadık kalsın diye böyle bişey yaptım, veremesin 5 yıl kimseye aklı başına gelsin, çok daha iyi bir eve 25 bine müstakil villa kiraladım bademlide kafam çok daha rahat, alsın 11-12 binlik evini şimdi napıyorsa yapsın 5 yıl...