Bak işte ne güzel adamın elinden op yerime. Saygilarimi ilet kendisine.
Yer Alanya bir de öyle gelismemiş biryer de değil turistik yer.Deniz yuruyerek 10 dk bana. Bundan önceki ev sahibim ise mesela 5 TL'nin lafını yapardı.Kira 10 gün geçti diye defalarca aramıştı en son birinden aldım para gel al paranı dedim direk çıktım adam çıkma dedi dinlemedim ev bulup çıktım. sonra ne oldu biliyor musun o adamin evine gelen adamdan aylarca kira alamadı.. Alanya'da mesela sırf çok para alacam diye adam çıkartan oldu ama dediğim olay çoğunun da başına gelmistir ..E bizim ev sahibine enflasyon vurmadı mi kardeşim ? Adama dedim abi istersen artış yapalım ne olsun diyorum sana bırakıyorum yeğenim diyor...Adam var adam var kizkardesimin evi de öyle hatta bir tanidigim da .. Karşılıklı anlaşma insanlık da önemli ..Şahsen diyorlar ya hani 10mk evin olsa 5kya verir misin diye vallaha da veririm birine billaha da ama ihtiyaç sahibine..Ben aşırı zenginlikten gelen biriyim aileden sonra.kefillikten battı annem vs bir gün yine olur inşallah.Ben zaten kirayi bir yatırım aracı görenleri saçma buluyorum.Al sat yaparım evde değil dükkan şahsen ben imkan olsa . Rahmetli annemin bir lafı geldi aklıma ev dükkan almaz ama dükkan ev alır diye ...İnce not olsun bu da .Ha şunu da söyleyeyim enflasyonun artmasının sebebi ne evsahibi ne kiracı ekonomiyi yonetemeyen paramızı pul edenler...