Tavanı boyalı arabanın son sahibi olabilirsiniz 😂 Yapışır elinize.
Hocam sigorta şirketi var amcamın. Yolda giden Aracın tavanından kurşun girdiğine şahit olduk. Herşey olabilir.
1. aracın tavanı tadilat boyalı muhtemelen baya bir düzeltme var küçük nesne yazmış arkadaş ama bariz bu araç bir tırın altına bile girmiş olabilir küçük nesne ile lokal boya olur avuç içi kadar
2. aracın direklerinde işlem olabilir dikkat. Sağdan büyük bir kazası var. 2 arabada biniciye satılır acil satman gerekirse satamazsın.
Ekspertiz olarak otorapor, imkan varsa tarcanlara gidin. Beyinden abs beynine de baktırın km çekilip çekilmediği belli olur.
Bana soracak olursan km düşük olanı alırım ben hatta ben 2sinide alırım mesela benimde feleğin çemberinden geçmiş bi f30um var şuanda n20b20

Boyandıysa boyandı kardeşim tavanda olsa 1. takladan sonrası sayılmaz. Takla takladır. 1. araç taklalı yada tıra girmiştir net.
Ama burası Türkiye olduğu için satmakta zorlanırsın. Kimse almaya yanaşmayabilir. Almayı düşündüğün araçta maksimum fiyat kırmaya bak.
Tavana ne düşmüş olursa olsun. Satamazsin ilerde. Prim yapmaz tavan ve kaput boyali araba. Temiz arabayaı 1 gunde satmak varken boyle arabalar 2 ay elde siser. Fiyat dusure dusure nerdeyse aldigin fiyata inersin. Almayin
tavanı boyalı arabaya girmeyin satmanız zor olur
Hocalarim tavana kus kafesi düsmüs şu şekil