Hocam aslında ne istediğinize bağlı. Hepsinin etkisi ve faydası farklı. Eğer performans ve güç istiyorsanız Iso Protein + BCAA + Glutamin tavsiye ederim.

Eğer amaç hacimse Carb + BCAA + Creatine öneririm.

Uzun zaman Creatine kullanmış biri olarak, görsellikten başka bir işe yaramadığını düşünüyorum. İnsanı balın gibi şişiriyor kaslara su topladığı için ama performansa bir etkisinin olmadığını düşünüyorum. Şahsi fikrim ve tecrübemdir.

BCAA + Glutamine ikilisini kesinlikle denemenizi tavsiye ederim eğer her hafta ağırlıkları arttırmak istiyorum diyorsanız. Bence güç ve performans artışı demek zaten kütle artışı demektir, o yüzden GDOlu tavuk gibi şişmenin bir anlamı yok.

Ben şu an ne kullanıyorum;

Sabah Kahvaltı ile
Kalsiyum
Balık yağı
Yeşil çay

Spordan önce
Yarım ölçek BCAA
Yarım ölçek Glutamine

Spordan Sonra
Yarım ölçek BCAA
Yarım ölçek Glutamine
Tam ölçek Hypo ISO Protein

Gece Yatmadan
Tam ölçek Casein Protein
Arginine

Yatmadan önce Casein Protein ve Arginine kullanmamın sebebi, uyurken vücut 8 saat aç kalıyor ve kas yıkımı oluyor. Vücut proteinleri kaslara değil, sadece beyne gönderiyor ve kaslar beslenemiyor. Bu ikili ile, bu durumu ortadan kaldırıyorum.

Son olarak tavsiyem, fiyata değil satan yerin güvenilirliğine bakın. O kadar çok sahte ürün üretiliyor ki, sağlığa zarardan başka bir şey değil.