herkes kendini haklı çıkarma peşinde
kimse gerçeğin peşinde değil,karşısındakini suçluyor
şunu anlamak lazım. maaş zamları daha rahat yaşayalım diye değil ölmeyelim diye.
kiracılar ev sahibinden şikayetçi. beden? zam yapıyorlar. taksitle ev alıyorlar,ev bedavaya geliyormuş. siz de alın o zaman madem kolay alınıyor
kiracı olmak her zaman sıkıntılı bir dueum. madwm işi çözdünüz ev alın. alamıyorsanız ev sahibini finansör olarak görmeyin.ne demek birbirimizi mi keselim? eğer uğraşmak istemiyorsan otur 5 senelik artış oranı belirli kira sözleşmesi yap. eğer ev sahibi teklifine yanaşmıyorsa sen de kiracı ol azsın. bu kadar basit.
beklenti her şeye zam yapılırken kiralara yapılmaması. çünkğ ev sahipleri kiracısının finansörü olmak zorunda😃
ben evimi kiraya bile vermiyorum(1 yıldır boş duruyor).tabi boş duracağına versenize birine otursun diyenler çıkacaktır. tekrar söylüyorum ev sahibi kiracının finansörü değildir. artık ev sahipleri kiracıyla uğraşmamak için kiraya vermemeye başladı.bu sefer de kapıda mı yatalım diye şikayet edecekler.
ben çırpınıp 1 ev alacağım sonra rezil olacağım. hiç gerek yok
sonuç olarak dediğim gibi çözüm basit . gideceksin 5 yıllık sözleşme yapacaksın,zam oranını vs belirleyeceksin. ev sahibi o zaman bir şey diyemez. dese de bir şey ifade etmez.
tabi öyle ev sahipleri de var ki anlaşır zam oranını bilirler so ra bu zam az daha fazla verecekain der. bu tip ev sahipleri de az değil malesef. dürüst olanlar içi sürwç her zaman sıkıntılı malesef. herkese geçmiş olsun
kiracı wv sahipleri konularını daha çok görürüz