Eatalay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba değerli r10 ailem;

4 5 gündürlü çok yoğun psikolojik sorunlar yaşıyorum nedense bir insanı çok seviyordum o da beni bırakıp gidince çok kötü olmaya başladım
Doktorun verdiği ilaçlar beni daha da kötü hale getirdi kendimi kaybettim ve kız kardeşine çok kötü kelimeler kullandım ama hiç birisini sabah uyanınca hatırlayamadım
R10 ailem ben bu yaşima kadar hiç duygusal olmamıştım çok zorlu günlerden geçiyorum ama galiba pes ediyorum
Sonunda herkes eve döner diyorya Atilla abimiz onun bı kapısı yoktur bacası yoktur odası yok ama ne garip evimdi işte...

Onun yüzünden kötü hissediyorum ama kendimi ondan başkasıda iyi hissetirmiyor...

Julietim bitanem sana verdiğim sözü tutamayacagim galiba savcı olup babandan annenden isteyecektim ya hani tutamayacagim o sözü bitanem

Hani her zaman yanı başında olacağım demiştin ya artık yanı başında olamayacağım bitanem...

Ben seni her zaman o tarafta izleyeceğim bitanem buna emin ol her zaman kalbimde kalacaksın seni bekliyor olacağım....
Hocam o ilaçlar yan etki yapabilen şeyler, iyi gelmediyse içmeyip başkasını kullanacaksın; ayrıca düşünce yapını da olumluya getireceksin bu dünyada olmayan hiçbir şey yok istedikten sonra; iş başarı aşk hepsi sen istedikten Allah nasip ettikten sonra oluyor, olmayan şeyler olanların yanında o kadar ufak ve küçük ki aslında.
Her zaman kendine 2. şansı vereceksin, başaramasan bile tekrar dene çünkü illa ki olacak.