HazBusiness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kibir ve ego iyi bir şey değildir arkadaşlar. Mavi tik sahibi olduğunuzda kimse size "oha çocuğun mavi tiki var bununla çıkmalıyım" demeyecek. Hatta düşük takipçili kişilerde olunca alay bile ediyorlar. Tuhaf duruyor gerçekten.

Hayattaki başarı ölçünüz marka ayakkabı, üzerinde isim yazan bir kahve bardağıyla hikaye atmak, parayla satılan bir mavi tik, asgari ücret taksidiyle alınan elli bin liralık telefon olmasın.

Kendinizi geliştirin ve global yetkinliklerle donatın. Para kazandığınızda varken harcayayım demeyin. Temel, sosyal vb. ihtiyaçlarınızı giderdikten sonra, bu parayı nasıl katlarım diye düşünün. Sıradan olmayın.
elinize kolunuza sağlık çok güzel yazmışsınız hocam, mesela Twitter da 10-20 takipçisi olan birçok kişi bile almış, hani kimse kusura bakmasın 200-300 TL size az görünse de onunla çok güzel şeyler de yapılabilir.

en basitinden 1-2 hafta önce EUPWR ye atsaydınız şuan 2x yapmıştı o para.

Veya şahıs şirketi açıp Satış bile yapabilirsiniz (biraz daha ücret aşar ama değer.)