AzveNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstadım yalnız doktorlarda durum biraz farklı. Şiddeti benimsemem. Ancak hep diyorum Türkiye de doktorlara tıp eğitiminden önce 1er yıl ego törpüleme ve narsizmden arınma dersi verilmeli.
Zaten son 5-10senede mezun olanların %90ının yurt dışına gidince denklik alamamaları zaten eğitim kalitesini gösterir.

Farklı durumlarda farklı çok sorun var anlayacağınız
bu durumu yaratan da halinden memnun köleler düzenidir. köle tabirini bilindik bir söze atıfla kullanıyorum kimseyi aşağılama amacı gütmeden.

en düşük standartlara sahip insanlar her şeye rağmen tercihlerinden şaşmıyor, standartlarının çöküşünde ısrarcı oluyorsa bu tüm topluma etkisini gösterir ve yaşanılan her şey bunun sonuçlarıdır. kalitesizliğin artışı, bozulan düzen, her şey.

ne zaman ki halinden memnun köleler bu davranıştan vazgeçip ses yükseltmeye, itiraza ve düzeni değiştirmeye karar verir; böyle bir durumda tercihleri dönüşmeye ve seçimlerinin neticelerini görmeye başlar. getirdiği yine başarısız olur, yine onu aynı seviye yahut daha kötüsünde tutarsa, onu da değiştirmeyi bilmelidir. bu bilinç oturursa her yeni seçimde bir adım daha ileriye gitme anlayışı hakim olur ve bu da peşinde kaliteli yaşamı, iyi koşulları getirir. bundan da her kesim nasibine düşeni alır.

kısacası. sonuçlar, seçimler neticesinde oluşur. bu şikayet ettiğimiz her konu, seçimlerin sonuçlarıdır. seçim sonuçlarına en büyük etkiyi yaratan kitlenin tercihleri de bizi sonuca götürür. tercihler yanlışsa, sonuçlar da yanlış olmaya ve kötüye gitmeye devam edecektir.