pinbtc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen de ne duyarcı çıktın be birader.

asgari ücretle yaşayan, çalışan adam " halinden memnun olmayı sürdürüyor, aynı oy tercihlerini yapıyor, etrafta birilerinin adını bağırarak, parti logosunu alnına kazıyarak geziyorsa " buna memur mu çıkıp ses yükseltecek?

herkes evvela kendinden meshul. kimse senin için ses çıkarmak zorunda değil.

senin kafa doktorlara saldıran tiplerde de var. bunca zaman ses çıkarmazsınız, kendinize bi şey olunca ses yaparsınız derler. napacaktı doktor, senin saçma tercihlerinin peşinde sana dil döküp bunu yapma mı diyecekti? senin kendi başına aramadığın, savunmadığın hakkının arkasında bekçi mi olacaktı?

bu ülkede iktidarı belirleyen en büyük etken, asgari ücretlilerdir. çünkü nüfusun en büyük kısmını oluşturuyorlar. bu adamlar da hala aynı seçimleri yapmayı sürdürüyor, kendilerini bu halde tutanları iktidarda tutmaktan haz alıyor, mutlu oluyorlarsa bunlar için üzülmek, dertlenmek, kederlenmek memur veya başkasına düşmez. adamlar kendi kendilerini bu hale getirmişler ve kendilerinin umrunda olmamış.

memurun kendi durumuna çıkardığı ses kadar, onlar da ses çıkarıyor olsa zaten bugünler yaşanmaz. bırakın bu duyarları.
Üstadım yalnız doktorlarda durum biraz farklı. Şiddeti benimsemem. Ancak hep diyorum Türkiye de doktorlara tıp eğitiminden önce 1er yıl ego törpüleme ve narsizmden arınma dersi verilmeli.
Zaten son 5-10senede mezun olanların %90ının yurt dışına gidince denklik alamamaları zaten eğitim kalitesini gösterir.

Farklı durumlarda farklı çok sorun var anlayacağınız