Merhaba,
Sayın forum yönetimi uzun zamandır Gmail hesap satışının taban fiyatı 1.5TL'den ilerliyor, Google gerçekten hesap oluşturma kısmını acayip zorlaştırdı forumda ki çoğu Gmail üretici arkadaşlarım da taban fiyatın yükselmesini umuyordur diye düşünüyorum. Az önce Forumdaki bi arkadaş Gmail hesapları arıyordu whatsapptan iletişime geçtiğim zaman, kendi fiyatımı sundum ve kendisi bana 1.5TL'den başkasından aldığını belirtti. Verilen Emeklerin ve Harcanan zamanların karşılığı 1.5TL Olmamalı diye düşünüyorum bu benim şahsi görüşümdür herkesin eleştirisine açığım. Gmail hesap üretimleri çok zorlaştı denemediğimiz Methodlar, Almadığımız İphone Cihazları kalmadı her hafta Google güncelleme getirip açılımlarımızı kısıtlamaktadır. Forum yönetiminden rica ediyorum tabi ki onların verebileceği bi karardır, Taban fiyatı en azından bi 3TL'den sabitlenmesi herkes için olumlu olacağını düşünüyorum. Yazdığım yazıdan dolayı forum yönetimine karşı kesinlikle Akıl verme gibi bi durumum yoktur lütfen yanlış anlaşılmasın sadece Şahsi görüşümü ve ricamı belirttim teşekkür ediyorum.