quarktheorynuke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsansever olursan Müşteri odaklı çalışmaya başlarsın, müşteri odaklı çalışırsan bu sefer konuşma biçimin kırıcı olmaktan ziyade zarif bir anka kuşu gibi olacaktır, haliyle karşındaki insan sattığın ürünü beğenmese bile sırf senin için müşteri bulur, gider 1 ürün alacaksa 3 ürün alır, her zaman kendini düşüneceksin, fakat öyle bir düşüneceksin ki, Maddi olarak kendin %20 kazanacaksın, karşındaki maddi olarak %60 kazanacak, yani öyle bir insansever olacaksın ki, kendinden önce bölge ekonomisini düşüneceksin, sonrası allahın izni ve senin gayretinle geliyor zaten, nasıl geliyor biliyor musun? hayır para olarak asla gelmiyor, insan kazanıyorsun, insan kazanmak demek geleceğin yatırımcısı demek, geleceğin öğrencisi demek, geleceğin yeni mezunu demek, ve en önemlisi kalıcı müşteri demek

bu arada ben çocukluğumdan beri bu felsefeyle haraket ettim, lise bittiği gibi girişimcilik faliyetlerime başladım, allahın izniyle yarın hızlı bir yükselişe geçeceğim, eğer ben insanları tanımaya gayret etmeseydim muhtemelen şu anki hobi olarak yaptığım mesleğimi yani Gano Excel dağıtımcılığını yapamazdım, tamam daha çooook yeniyim, ama günün sonunda ben bu felsefe ile Twitch'de 0TL cebimde varken yaptığım çalışma ve iş yayınlarından 1600TL para kazandım, devamı gelmedi evet ama beni ekonomik olarak gayet ilerletti mesela, o yüzden sevgili dostum, sakın ümidini yitirme, özellikle söylüyorum, bir iş hoşuna gitmezse sakın orada durma bas istifayı geç veya diğer bir söyleme şekliyle başka bir niş seç, elbet kendine keyif alacağın bir alan bulacaksın, istersen arkadaş olabiliriz, senin gibi girişimci ruhlu insanlar arıyorum
Düşüncen ve görüşlerin için teşekkür ederim.