Hibrahimtemel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam maalesef hiç bilmiyorum ama her gün kapısına dikilin kız evi ile kavga ediyoruz felan baskı yapın çok sıkıntılı bir durum abonelikleri felan iptal ettirmeye gidiyordum ben tam çıktılar. Çıkarken bide trip attılar acele ettirdin pahalı ev tuttuk pahalı değildi normalde ucuzdu ucuz bulacaktık diyorlar
Abonelikleri nasıl iptal ettiriyorsunuz ki hocam. Bizim elektrik-su-doğalgaz aboneliklerinin hepsi kiracının adına kayıtlı.
Hocam bizim kiracının demesine göre biz çıkın dedikten sonra bunlar ev almışlar. Ama aldıkları evde de kiracılar varmış bu kiracılar çıkmadığı için bunlarda çıkamıyorlarmış.
Ame ben inanmıyorum bunlara çünkü bu zamana kadar kaç kere yalan söylediler.

Bizim evde çok güzel konumda 2.000TL'ye kirada oturuyorlar. İnsanlık yaptık yıllarca adam akıllı zam yapmadık. 5 yılda 1 kere kapısına dikilip bir şey demedik. Kirayı geç yatırdığı oldu bir kere noldu demedik. 5 yıl hiç karışmadık kendisine. Kendi evi gibi oturdu. Bunlara yaptığımız insanlığın karşılığı bu olmamalı hocam. Bazı insanlar gerçekten hayvanlıktan anlıyor. Bunlara zamanında zam üstüne zam yapıp kirayı 15 bin tl yapsaydık o zaman nasıl koşa koşa kaçardı sonra mağduruz diye ağlarlardı. Yazık bu insanlara.

Edit: Bu yüzden gördüğüm ağlayan hiçbir kiracıya acımıyorum. Önce sebebini bilmek lazım neden o duruma geldiğini bilmek lazımmış.