kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bıktırma politikası uygulayacaksın , tehdit edeceksin. Gece evine gideceksin. Sabahın köründe rahatsız edeceksin.

https://www.r10.net/sorum-var/330735...yapilmali.html buda benim konum. Tekirdağ çorluda bir ofisim vardı 4 ay adam kira ödemedi. Daha doğrusu hiç ödemedi yerleşti *********** çıktı. İcraya verdim oda işe yaramadı. 2-3 Defa icra talebi attık ama yok her icra için bir ton yol zahmet çektim , zaten devlet seni sallıyor. İcra dosyası duruyor hala 1 sene geçmiş. Sonuç yok.

Zaten icra işe yaramayınca mülkü arkası sağlam birine sattım , sattıktan 2.gün adamı çıkardı.

Bu tarz şeylerde devlet bir nevi dolandırıcıyı kolluyor. Yada seni kale almıyor diyeyim. Ama artık işi çözdüm , Bir dahakine herifi kıstırıp bir taraflarını kıracağım , kameraları kapatıp eşyalarını dışarı atacağım. Kiliti değiştireceğim.

Şikayetçi olsa bile kanıt veremeyecek. Ben ise yanıma 3-5 arkadaşımı alarak kendimi savunacağım. Şikayet ederse bir daha dövecem. Ve bir daha

Not : Bir avukat tutun hocam , kişisel olarak hem yıpranır hemde bir yol alamazsınız. Hele ki mülke uzaksanız. Avukat sürekli icra gönderir . dava açar , takip eder. Ben kendim halledeyim dedim adam telefonda 3 ay dalga geçti
Bizimde kira da evimiz var. Ev babamın üzerine. Ben kısmetse Haziran'da evlenicem. Ama kiracının halen çıkmaya niyeti yok gibi.
En son evlenmeden önce karakolluk olacam gibi gözüküyor. İnşallah sonum iyi olur.

Bu kiracılar bu cesareti nasıl alıyor anlamıyorum. Adamın malına konuyorsun ulan gelip sana veya ailene zarar verdikten sonra şikayetçi olsan ne olmasan ne. Hayret ediyorum valla.

Ülke de adalet yok ki. Herkes kendi adaletini kendisi sağlar olmuş. Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyim.