Hocam Prestashop kullanmaya yeni başladım. Diğer e ticaret yazılımlarına göre daha yavaş çalışıyor ancak seo konusunda çok iyi olduğunu gördüm ve duydum. Kendimde yıllardır grafik, editleme üzerinde çalışırken bu yıl e ticaret e başlayabildim dediğiniz gibi hep uzaktan izliyorduk hiç cesaret edemedim nedense içine girince o kadar da zor olmadığını gördüm. 7 aydır Trendyol dan satış yapıyorum şansıma satışlarım iyi gitti tedarik konusunda sorunum yok. Şimdi kendi e ticaret sitemin altyapısını oluşturup instagram ile bağlayıp google adwords e yüklenmeyi düşünüyorum. Tavsiye alabilirim.
Hocam benden daha uzun yol yürümüşsünüz ben henüz 3. ayımdayım.. İlk sayfada da belirttiğim üzere ben tercihimi Wordpress'ten yana kullandım. Elbette her yazılımın sıkıntılı tarafları var hepsinde çüş lan bunu da düşünmez mi insan dedirten salaklıklar kaynıyor. En basiti mesela woocommerce'te eklenti yada kodla sen eklemezsen standart ayarlarda ürünlere barkod ekleyemiyorsun.. Ürün satmak için yazılan bir eklentiye bu özelliği koyma gereği hissetmemiş nasıl kafalarsa.. Gibi gibi gibi. Yani bana kalsa oturur kendi e-ticaret sitemi baştan kodlarım
Allah'tan kodlama bilmiyorum da o işe giremiyorum yoksa yandı gülüm keten helva olurdu