Gastrit, reflü ne ararsanız var. uzun yıllar oldu ama 2 kez endoskopiye girmiştim bir şey çıkmamıştı, bu yaştada girmeye pek cesaret edemiyorum. Bende o kadar farklı tuhaf bir durum var ki, Allah düşmanımın başına vermesin.
Her ay boğaz enfeksiyonu geçirip hastalanıyorum, Crp 60-100-150 arası değişiyor, yatırıyor hastalık. 1 ayda gelmese 2 ay gibi sürede geliyor. En iyi profesorlere gittim kulak burun boğaz, dahiliye vs maalesef çare çözüm bir şey bulamadılar. Bademcikler alınacak durumda değil dediler. Kimse bulamayınca farklı arayışlara girdim ve bağırsak, mideden kaynaklandığını farkettim. Dikkat ettiğim bir nokta yok yeme içme hususunda, ama eminim ki oradan başlayıp tetikliyor bir sıkıntı var. Ciddi bi ağız kokusu başlıyor şişlik arttığı günlerde, şişlik kabızlık geldiğinde yavaş yavaş da hastalık giriyor.
Tıp fakültesinin gastroya gittim büyük abdest testinde ve kakada maalesef bir şey bulamadılar. Ama tıp fakültesi pek ilgilenmedi boş yere gitmiş gibi oldum o yüzden büyük bi ihtimal. kısa zaman içerisinde özelde bir gastroya gidip ciddi bi araştırma isteyeceğim hayatımın felç olmasından yoruldum.
Bağırsak 2. beyin diye boşuna demiyorlar, orayada mideden gidiyor. Mide çok önemli..