MrFectum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ekonomiyi düzleyin herkes kendi evini alsın. aile yapısını da korumuş olursunuz hem.
aile yapısını bozma ifadesi genelde bir kitlenin cümlesi. ve genelde o kitle aynı cümle yapılarını kullanıyor. **Türkçe diye bir ifade çıktı ortaya. aynı dile mensupsunuz gibi algıladım bir an.

bahsettiğiniz ilan gerçekten odasını değerlendirmek isteyen biri olabilir. aklınıza ilk fesatlık geliyorsa bunu bir sorgulayın.
bahsettiğiniz ilan fake olabilir. esk*rt tarzı işler için reklam çalışması olabilir böyle çalışmalar da çok sahibinden'de.
bahsettiğiniz ilan tüm ihtimalleri değerlendirdikten sonra en en son sırada aile yapısını bozmaya yönelik bir girişim olabilir. hatta en son sırada bile olmayabilir. ilk bunu değerlendirmiş olmanız zihniniz hakkında bazı ipuçları veriyor.

siz kendi ailenizden eminseniz sorun yok. kendi ektiğiniz tohumlardan eminseniz sorun yok. kendi eşiniz dostunuz akrabanız böyle şeyleri görüp özenecekse bu sizin çevrenizin sorunu. ve içten içe bundan korkuyorsunuz demektir. itiraf etmeseniz (edemeseniz) de.

benim bunlardan korkum yok. zaten havuz medyası (turkuaz ve albayrak medya grubu) içinde yayınlanan tüm dizilere baktığınızda aile yapısını bozacak değil zaten bozan pek çok yayın görürsünüz. bunlar kuvvetle muhtemel savunduğunuz tarafların kanalı. oradakilere ses çıkarın önce çünkü onlar 50 milyondan fazla izleyiciyi doğrudan etkiliyor. bahsettiğiniz sahibinden ilanları 10 kişi 20 kişiyi etkiler etkilese bile. matematikte işlem önceliği vardır.

yani mantıklı argümanlar ile konuştuğumuzda elinizde pek bir şey kalmıyor. ama yine de bir tarafta milyonda birlik bile olmayan bir ihtimal üzerinden fikir beyan ediyorsunuz. diğer tarafta milyonları doğrudan etkileyen ihtimalleri gözardı ediyorsunuz. sorgulayan insanları bir şeylere inandırmak zordur. siz çoktan inanmışsınız.
adam tanımadığı bir kişiyi odasını ilana kiraya koymuş

aynı ülkemizdeki göçmenler gibi onlarda 1 evde 3 kişi kalıyorlar bunları gördük aynısını bu ülkenin yerli vatadaşına da yapıyorlar

yani bu ülkenin insanı bunu hak etmiyor rahat ve ferah içinde yaşamamız gerekirken köle sığıntı gibi yaşıyoruz

niye bu siyasiler yüzünden