Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç önermem. Aylarca yıllarca uykunuz kaçar. Bir siz suçlu bir o olur her 2 - 3 ayda bir gel git yaparsınız. İnanın ruh sağlığınız bozulur. İş mahkemeye düştüğünde süreç uzar da uzar. Artık bitsin diye dua edersiniz. O ederse karşılık verin bence. Fatura vs kesmediyseniz sizin sorun yaşama olasılığınız da var.
Kesin kazanacağım davaları bile açmadım forumda. Hayatımda 1 kere mahkemeyle işim oldu 2 yıl sürdü. Kesinlikle uğraşmamanızı öneriyorum. Giden paralar da cabası.
Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam
osmanlitorunu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizin hakkınızda şikayet konusu açan arkadaş hem site adresini hem de admin panele giriş bilgilerini kendisi paylaşmış gibi sanki. İlk konudaki konuşma dokümanlarında bu bilgiler görünüyor.
Admin paneli sayfası da kolayca bulunuyor varsayılan şekilde kurulduğu için. (Hiç bir bilgim olmadığı halde ben bile bulduysam biraz bilgi sahibi olan biri hemen bulur herhalde)

Hack olayı da buradaki bilgilerle yapılmış olabilir mi?
Bu arada hacklediği söylenen ikinci arkadaşın ismi de yine ona husumeti olan biri tarafından bu olaydan sonra siteye eklenmiş gibi. O da bu konuyu açmış zaten.
https://www.r10.net/sorum-var/365439...er-oluyor.html

Siteyi hackleyen adam niye R10 kullanıcı adını oraya yazsın ki , onu da anlamadım.

.

Tüm bunların yanında sizin hakkınızda şikayet konusu açan arkadaşın da konuda yazdığına göre çocuğunun sağlık sorunları olduğu için kafası dağınık olabilir. Ben sizin yerinizde olsam konuşup yanlış anlamaları düzeltir helalleşirdim. Tabi yine de karar sizin .
(Birbirinizi de engellemiş gibisiniz konuya onu etiketlemeye çalışınca mesajda etiketin olduğu paragraf komple siliniyor 😕 )
Evet hocam, arkadaş şifresini kendisi paylaşmış zaten. Birde sadece eratalay ile paylaşmıştım diyor. Konuşulsa çözülebilirdi ama konuşmayı tercih etmedi kendisi.