Hibrahimtemel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen hala durumun ne olduğunu anlayamamışssın 3 aydır kirasını alamayan adamı suçlamaya devam et marketten ekmeği 2 tl ye alamadığı sürece bu adam kirasını 5 6 bin yapmaya mahkum bu şekilde anla bari olurmu . olmadı anlamazsan şu videoyu izle biraz düşün

https://www.youtube.com/watch?v=7JFW...rDemirta%C5%9F
benim video izlememe gerek yok. kendi ev sahibimin durumuda ortada 12 tane 6 7 trilyonluk evi var. yüzde 90 ev sahiplerinin durumuda ortada biz kiracıların durumuda ortadada. sağa sola bakarak yorum yapmam ben yaşadıklarımı bilerek görerek yorum yaparım. saygılarımla. siz video izleyerek yorum yapmaya devam edin. ben 1 bucuk yaşında bir evlat sahibiyim gözlerimin önünde cocughumun rıskı fatura ve ev kiralarına gidiyor siz bunun acısını biliyormusunuz? ek olarak milyonluk dediğiniz evler 20 yıl öncesinden 10 yıl öndesinden uygun fiyatlara alındı. şuan evini sıfır alanlar belki dediğiniz şekilde kiraya verebilir. fakat eskiden uygun fiyata alanlar şuan yeni almış gibi zam yapıyor. herkes kendi rotasının kaptanı olmuş yazıkki bize şu suriyeliler kadar olamadık yanarım yanarım ona yanarım.