Ferecbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabınız için teşekkür ederim. Dizinden kaldırılan Sayfalar Google aramalarında anahtar kelimeler de ya 1. Sırada ya da en fazla 5. Sırada olan sayfalar, ve bir birinden bağımsız içerikler.

Sıralama da silindikten sonra Alçakça silinen kelimelerim de yerime geçen siteler gördüm.

Bu kasıtlı yapılıyor sanki. Ama nasıl yapıyorlar, bu kadar kolay mı emeğin çöpe atılması?
Hocam şöyle indexten nasıl düşüyüorlar bir fikrim yok. Ama bu sektörde anti seo bir gerçek ve yapması basit (yöntemine göre değişir) . Genel olarak backlink atıyorlar siteye anti seo için eğer varsa index düşürme nasıl işliyor onu bilmiyorum. Backlinkleri Disallow edebiliyoruz ama şimdi adam 100K backlink atsa bunları toplu disallow etme var mı bende onu bilmiyorum konuyu okuyup bilen birisi varsa yazabilir. Bu indexten düşme muhabbeti eğer başınıza ilk defa geldiyse hocam kasıtlı yapmamış olabilirler google sizin indexinizi düşürdüğü zaman haliyle olduğunuz pozisyona başka bir site geçiyor. Fakat indexten düşüp geri index aldığı zaman eski sıralamasına kavuşan bir çok sayfayla karşılaştım ya da duydum. İndexi google tarafından kontrol ettirip (eğer imkanınız varsa sayfanın içeriğini biraz değiştirin güncelleyin) kontrol sonrası tekrar index alması için istek gönderebilirsiniz. Google taramaları olumlu sonuç verip geri indexlenirse büyük ihtimal önce alt bir sırada sonra ise önce ki sırasına geri kavuşacaktır (Direkt önceki sıralamasına da dönebilir tamamen google'ın işi). Yani içeriğinizi aşırıya kaçmadan biraz güncelleyin google a kontrol ettirin google taramasından sonra index isteği gönderin sıralamasına geri döner inşallah