Ev sahibi neden hak etsin enflasyon bu seviyedeyken 2 milyonluk yatırımını tepe tepe bedava kullanıyor sizce ev sahiplerindemi suç yoksa enflasyonda mı , ben biraz geri zekalıyım bence ev sahipleri enflasyon çıkarttı
alakası yok, bu ülkede hukuk adalat ve sözleşme var dimi? resmi yazılı zamların çok üstünde tıpkı araba fiyatları gibi zam yaptı herkes. kimse bana ev sahiplerini savunmasın tam tersi bu zor günlerde biz türk halkı olarak bir birimize destek olmalıydık şuan suriyeliler haric türk halkı olarak barınma sorunu yaşıyoruz. problemi dışarda değil kendi içimizde aramalıyız. dünya ne bize ne size kalıcak yaptığımız iyilikler yanımıza kar kalıcak siz ver sizin gibi tüm ev sahipleri aynı bahaneyi öne sürerek faiş fiyatlara zam yaptı bundan 2 yıl önce askari ücret 2 bin tl iken ev kiraları 4 bin tl miydi? o zaman enfasyon yok muydu? yoo vardı ama ev kiraları makul seviyelerdeydi. Şimdi ise ev sahipleri banane kardeşim enfasyon var git çalış askari ücretini bana öde faturada ödeme evine yicekde alma konumuna geçti kb. hak ediyorsunuz şahsi görüşüm bu saygılar.