@Takiple; Hem forum yönetimine karşı ithamlarınız, hem de forum üyelerine karşı hakaretlerinizden dolayı uzaklaştırıldınız. Hak bu şekilde aranmaz.

Üyelerin kurumsal plus rankları sadece kendi ticari konularında onları bir adım öne çıkartır, aksi hiç bir işlemde çıkartmaz. Yıllardır bu şekilde açıklıyoruz ve uyguluyoruz, lütfen artık sizde bunu kabul edin. Yüzlerce kurumsal plus üye bu forumdan sınırsız uzaklaştırıldı ve uzaklaştırılmaya devam ediyor, edecek. Üyeleri geçelim, moderatörler arasında bile kimsenin kimseye bir üstünlüğü yok, olamaz.

Ferecbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ve ne hikmetse o modetetor etiketleniyor, o kişide iki dakika içinde o hızla açılan şikayet konusunu ve şikayete konu olan asıl konuyu nasıl 2 dakika içinde okuyup karara bağlayıp anında nasıl uzaklaştırma verebiliyor?

Neden o Mod?

Bu konu hakkında 15+ yıllık üye olarak merakımın giderilmesini talep ediyorum. Ne bu konu sahibini tanırım ne de konuya bağlı olan kişileri?

2 dakika içinde nasıl bu kadar hızlı işlem yapıldı?

R10 yönetimin bu konuda adaletli olduğunu düşünenlerdenim, fakat bu konu ayrı düşündürüyor.
İlgili moderatör arkadaşımız hem şikayet ekibi moderatörü, hem de kurumsal plus bölüm sorumlularından. Aynı zamanda o an kategori içerisinde işlem yapıyor olabilir, görmüş olabilir. Örneklerine şikayetim var ve çözümlenmiş şikayet kategorilerinden bakabilirsiniz. Bir konu ile ilgilenirken yeni konu açılıyor, kategoride olduğumuzdan hemen müdahil olabiliyoruz görünce. Bunun altında art niyet aramak büyük yanlış olur. 2 dakikada konu çözünce de sorun moderatörlerde, 2 günde çözünce de. Bu da işin diğer bir cilvesi.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam actıgım satıs konusunu kurumsal kurumsal pluslar şikayeti üzerine kaldırmşlar kanıtsız sorgusuz sualsiz nediyim bu konuda bir tek ben düşünmüyormusum
Bu şekilde yanlışlar ile iftara atılmaz. 2 adet silinen konularınız var;

Sebep: Ticari konu açabilmek için 1 aylık üye ve minimum 5 ticaret puanı olmalıdır. Ya da en az 1 yıllık Platin/Kurumsal/Kurumsal Pl
Sebep: Wa-rez içerik yasaktır. Ürünlerin lisansı varsa kategori yöneticisi ile iletişime geçebilirsiniz

Biz bile kimin şikayet ettiğini göremiyoruz, siz kurumsal pluslar şikayet etti diye nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? Bunu da geçelim biz kurumsal plus üyelerin maaşlı çalışanı veya emir eri değiliz. 1 tane kanıt sunun kurumsal plus üye X moderatöre yazdı konumu sildirdi diye, eminim @Coşkun Çetin; anında R10 ile ilişiğini kesecektir.

Yagiz1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir arkadaşım modoretor ile bir ticarette bulunmuştı ve haklı olmasına ramen kaç yıllık kaç tane ticareti olan hesabını kalıcı olarak banladılar kanıtsız delilsiz bu forumda işler aynı ülkemizdeki gibi yürüyor 😅
İddialarınızı ispatlamak üzere uzaklaştırıldınız. Ban Cezası Sorunları bölümüne kanıtlarınızı bekliyoruz. Aynı şekilde moderatör (kim olursa olsun) arkadaşımız böyle bir şey yaptıysa @Coşkun Çetin; ona da gerekli cezayı verecektir.