SmhCLK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adliyeden istifa edeli 3. yıl oldu. O günden bu güne kadar binlerce adam alındı.

Hala alınmakta.

Yeter mi? yetmiyor. Ben sabah 8.30 gece 3'e kadar çalıştığım günleri biliyorum. Ben 8de işten çıkınca oh bu gün erken çıktık diyordum. Mesai ücreti falan da yok ha. Hayrına sözde "vatan millet sakarya" için çalıştık. Evlendim yıllık izin vermediler iş çok diye. Bilip bilmeden yazmak pek hoş değil. Rahat yerler her zaman vardı olacakta ancak bu tüm memurlara göre değildir.

Maliyeler çok çalışır mesela. Maliye de işini beğenmeye "adliyede 1 hafta çalışta aklın başına gelsin" denir.

Bu maliyenin az iş yaptığından değil; adliyenin daha çok iş yaptığındandır. Yoksa Maliyelerde yoğundur gayet ancak mesai dışı yoktur.

Şuan bir memur sıradan memur bu arada " üst" kademe diyeceğimiz memurlar hariç. İşte hakim savcı, doktor, diplomat v.s gibi memurların maaşları çok çok iyi.

Sıradan bir memurun maaşı ile asgari ücret neredeyse aynıdır. Yaptıkları iş kıyasına girilemez tabi ki çünkü işçi olup rahat çalışanda var memur olup zor çalışanda.
Dedikleriniz kesinlikle doğrudur. Yukarıda bahsettiğim gibi %20 30 luk kısım işinin hakkını ve fazlasını yapmaktadır.