Ban Yemem Tekrar Diyorum Umrumda Değil !
BAK ŞİMDİ ortada bi durum var bunu açıklamaya çalışırken ban yiyorum bi hafta sonra geliyorm itradem kaldırılmış adama her hafta şikayet konusunu açılır ama yinede modlar bunu marka karalama olarak algılar.
sivri dil gerekiyorsa en iyi şekilde konuşurum kan beynime sıçradı artık anlama sorunu olan kişiler denk gelip duruyor.
bu konudanda ban yerim büyük ihtimalle ama umrumda değil siz 3 senenizi susarak herşeye göz yumarak gelmiş olabilirsiniz ben gelmem yapım bu.
Açıklamaya çalışma şekliniz "Zaten Para Ver Şikayet Konusunun Üstünü Kapat" Bu mu ?
Kusura bakmayın ama Karşınızda ki kimse sizi anlamıyorsa problemi onlarca kişide değil lütfen kendinizde arayın belli ki bu foruma uygun olmayan bir üyesiniz bunu kolay kolay söylemem ama keşke kayıt butonunu bulamasaydınız.
Bu forum nice tartışmalar, eleştiriler ve nice kurumsal banlar gördü. Üyelik yılım ve +3 yıl ziyaretçi yılım ile bu forumu yeterince tanıdığımı düşünüyorum.
Açtığınız şikayet konusunda bile haksız çıkmışken bir de üstüne tradem neden silindi şeklinde bir mesaj atıp tüm forumu zan altında bırakıyorsunuz.