Merhabalar arkadaşlar, belki bir çoğunuz görmüştür. Benim hakkımda forumdan bir arkadaşımız 2 kez şikayet konusu açtı. İlk önce yaptığım işi eksik gördüğünden, sonra da benim yapmadığım bir olaydan dolayı bu konular. Forum üzerinde olay tam olarak çözümlenmedi. Arkadaş yasal yollara başvuracağını söylemişti. Ben ondan önce davrandım, hukuk danışmanımla birlikte savcılığa vermek dilekçe hazırlıyoruz. Arkadaşın bana karşı iftira niteliğinde beyanları var. Bu beyanlar tüm üyelere (potansiyel müşterilerime) açık halde. Benim yapmadığım bir şeyi isnat etmeye çalıştı. Profilimde olumsuz itrade hala görünüyor. Raporladım ancak henüz silinmedi. @BilalBayar; hocamdan da bu konuda yardım istiyorum.

Çocuk yaşlarımdan beri internet üzerinden hizmet veriyorum ve her zaman müşterim memnun olana kadar işe devam etmişimdir. Memnun olmayan müşterilerime sorunsuz iadelerini gerçekleştirmişimdir. Müşterim olsun olmasın, hiç kimsenin emeğini, işini bozmadım, bozmam da. Bu arkadaş beni bununla suçladı. Hafta içerisinde savcılığa dilekçemi vereceğim. Mahkeme sonucunda haklı bulunduğum zaman burada mahkeme sonucunu paylaşıp, büyük bir çekiliş yapacağım. Konuyu bu sözü vermek için açtım.

Ayrıca konuları okuyup olayı bilenler varsa veya daha önce böyle bir olaya şahit olanlar varsa aşağıda yorumunu ve bilgisini paylaşırsa çok sevinirim. Destek yorumlarınızı bekliyorum İyi çalışmalar dilerim.