DeSouza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avusturya’ya geleli 3 ay gibi bir kısa süre oldu hocam Türkiye de yaşamaktaydım sanırım ordan kalan bir stres olsa gerek.. Türkiye de okuduğum için ortaokul ve liseyi İngilizcem pek de iyi sayılmaz ama kendimi ifade edebilmekteyim keza Almanca dilini unutmuş sayılabiliriz.. Udemy sitesine veya uygulamasına çokça giriyorum ama ne öğrenmek istediğimi bilmediğimden kalakalıyorum ayrıca Türkçe dilinde de ücretsiz kaliteli kurslar çok çok nadir..

Yaşımın tadını çıkarmaya çalışıyorım ama Türkiye’den yeni gelmiş bir genç olarak daha alışma sürecindeyim diyebilirim çok ayrı iki dünya diyebilirim.

[COLOR=transparent]

Bende digital yönünde, medya yönünde kendimi geliştirip ofis kurarak ilerlemeyi büyük şirketler arasında olmayı istiyorum ama medya bölümünü çok iyi bilmem lazım ki bilmediğim zaman başaramayacağımı biliyorum.. Etrafımda pek fırsat göremiyorum belki çevremdeki insanlar yön göstermiyordur bilemiyorum.. Fırsat buldukça değerlendirmeye çalışıcam.

Erkek kuaförlüğü içinse hocam çıraklık yaptırmak istiyor bir çok yer oda min. 3 yıl sürmekte 3 yıl sonrasında daha değerli meslek edinebilirim diye düşündüğüm için pek yönelmek istemedim
Dünyada hiç kimse bu işleri anasının karnında ögrenmedi ögrenemez hocam herkes birgün bu işlere niyet edip başladı ve devamı geldi

bence biran önce başlamalısın