EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Afiyet olsun ancak ticaret puanı ne için kullanıldı onu anlayamadım
EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geyik olsun diye ticaret puanı atılmaz hocam
ademakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekilişten bahsediyorsunuz. Çekiliş adı üstünde. Ticari bir şey ortada yoksa ticaret puanı kullanamazsınız.

40 yıl düşünsem sana hak vereceğim aklıma bile gelmezdi ama bu sefer katılıyorum @EKA Reklam;

buna mı takıldınız gerçekten =) eğleniyorduk, daha da eğlenceli oldu teşekkürler.

şu profillerle bu konuyu sakız gibi uzatmanızı, imalı mesaj yazmanızı yakıştıramadım açıkcası. Ha siz de bu trader olayını bize yakıştırmamış olabilrisiniz sorun değil saygı duyarım. Fakat bir kural ihlali mi var? konuyu bir teşekkür konusunda uzatıp burada böyle imalı yazmak yerine keşke direkt moderatöre şikayet edip raporlasaydınız. Ama gelip burada konuyu sakıza çeviriseniz, ben orada ne kural kovaladığınızı düşünürüm ne de iyi niyet ararım.

Şurada gece gece kimse yok 2 geyik yapalım dedik, konu gelmiş popülere, gerçekten memleket meselesi haline getirmeye ne gerek vardı?

Trader silinebilir hiç sorun değil, zaten iki profilin de trader kasmaya ihtiyacı yok ki açıklamalara bakarsanız da zaten kötü niyetli olmadıgı, sırf muhabbetine yapıldıgı aşikar.

Bazen bu forumda gerçekten ama gerçekten çok şaşırıyorum, kimler neleri kovalıyor hayret ediyorum....

Selamlar