Merhaba,
Yoklama yapıldı ve birliği belli oldu ancak o sayfada şöyle bir ibare var.
BEDELLİ ASKERLİK HAKKI
Bedelli askerlik hakkınız devam etmektedir. Sevk edildiğiniz birliğe katılış yapana kadar hizmet tercihlerinizi değiştirerek bedelli askerlikten faydalanabilirsiniz. Askerlik hizmet tercihlerinizi güncellemek istiyorsanız tıklayınız.
Tıklayarak ilerlemeye çalışıyorum ancak şartları kabul et tıklayıp devam et dedikten sonra şu ekran çıkıyor.
Askerlik durumunuz bedelli askerlik tercihi yapmaya uygun değildir. Doğruysa aşağıdaki "Devam Et" düğmesine tıklayıp işleme devam ediniz. Yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz.
Bu kısmı çözemedim. Acaba yoklama 15 gün geç yapıldığı için 305 TL para cezası kesilmişti onumu ödemek gerekiyor ?
Merhaba,
Bu durumu hiç yaşamadım. Geçen hafta başvurdum bende direkt ilerlemiştim. Askerlik şubesine gittiğimde tüm işlemlerin e devlette olduğu gelmemem getektiğini söylemişlerdi. Üst mesajda yazdığı gibi devam etmiştim. İşlemi garantilemek istiyorsanız askerlik şubesi daha doğru olacaktır. Veya size bakan askerlik şubesinin numarası Askerliğim sayfasının en altında yer alıyor. Orayı arayarak bilgi edinmeyi deneyebilirsiniz.