1. Kablosuz Mouse takılma sıkıntısı bir kaç arkadaş ile görüştüm kablolu bağlanmadığı sürece bu sıkıntı var dediler.
  2. Klavye kısayolları beni benden aldı zaten. F2 ( ad değiştir.) kopyalaması yapıştırı vs..
  3. uygulamaları kurarken nedense sürekli bir izin olaylarından geçiyoruz birde ek olarak geçen gün mobil app için bir kaç eklenti kurucam diye girip çıkmadığım dosya kalmadı.
  4. Masaüstüne belgelerim bilgisayarım gibi kısayolları halen nereden yapıldığını bulamadım :d
  5. birde fazla klasör açtığımız zaman finder a tıkladığımızda tek tek klasör araası geçişi yapamıyorum her tıkladığımda her biri açılıyor.
  6. Wifi bak bu en önemlisi tüm yazıyı yazdıktan sonra aklıma geldi ekliyorum. 5G ile deli gibi çeken internet farklı odada 5G olmayınca kasılıyor kopuyor. ama windows pc ye bakıyorum banamısın demiyor. belki bununda bir ayarı vardır bilemiyorum.

bu saydıklarım direkt aklıma gelenler tabi. belki çok küçük notları vardır ama genelde yazılım geliştirirken zaman problemi olduğu için pek zamanda ayıramadım açıkcası bakmaya.

Bu arada o kadar laf söylüyoruz ama Şarj olayı ve klavyesi gerçekten efsane o konudada hakkını yememek lazım