Selam dostlarım eşim yıllardır kullandığım Privacy Man parfümünü trendyoldan satın almış. Aldığım ürünü gayet iyi bilen biriyim yaklaşık 10 yıldır falan kullanırım kapağı şişe ile aynı renktir siyah şişeyse kapak siyah, şefaf şişeyse kapak mutlaka şefaftır.

Gelen ürünün şişesi şefaf kapağı siyah geldi. Aşağıdaki ürünü sipariş ettik ama işte dediğim gibi garip bi ürün geldi. Neyse kutunun jelatini kendim açtım daha önce açılmamış olmasına rağmen kutunun dip kısmı yırtık pırtıktı ve şişe kutuya oturmuyordu.

Bende trendyol müşteri hizmetlerini bağlanıp durumu izah ettim ısararla orjinal ürün olduğunu söylediler. Bende hakkım olan orjinallik belgesini talep ettim ve kesinlikle göndermediler normalde göndermeleri gerekiyor. Yarın ilk işim tüketici hakem heyetine gidip durumu izah etmek ve hukuk yolu ile önce trendyolu bu sahte parfüm satışına aracılık etmekten, daha sonra ise bu sahte ürünleri satan mağazayı dava edicem. Mebla ufak olabilir ama bu bir yasal suçtur biz tüketicileride resmen salak yerine koymaktır abartısız 10 yıldır kullandığım parfümün ilk defa bu şekilde geldiğini gördüm sizede bilgi vermek istedim. Trendyolun bu mağazadan çok satışı olduğu ve kazancı olduğu için resmen üstünü örttüğü aşikardır.

10 tl bile olsa hakkım ıararım sizde arayın saygılarımla.

Tarafıma gelen ürünü ve kutu resimlerinide eklicem birazdan.

Ürünün alındığı link: