Manzara efsane. Eve geçeyim de atayım manzarami. Parmaklıklı odamı
Gel buyur dostum adananın devasa binaları yormuştur seni :d
Manzaranız hoş Göktuğ hocam.
Sağolun hocam bilmukabele
Hocam manzaran güzel, kolay gelsin
Teşekkürler hocam kolay gelsin sana da
Benim PC güzel manzaram kötü
Plaketler yetmez mi hocam
Doğanın içinde çok güzel bir ortam gerçekten.
Evet öyle, özellikle şehrin gürültüsünden bunaldıysanız ilk haftalar çok keyifli oluyor. Ama uzun vadede kırsalın da zorlukları var
Hocam gerçekten sonuna kadar katılıyorum. Uzaktan çalışma rahat, sürekli evde olmak rahat fakat bir süre sonra psikolojik olarak olumsuz etkileri oluyor. İnsan en azından haftada 2 kez dışarda bir cafede veya bir ofis ortamında çalışmalı çevresi ile sosyalleşmeli. Manzara harika bu arada
Maalesef öyle hocam insan sosyal bir varlıktır

makinelerle iletişim bir yere kadar
Masa + ekipmanları topladım Köy'e geldim.
TT'da sağ olsun alt yapı çalışmalarına başladı bir kaç ay sonra internetim de gelecek. (hızlı değil ama işimi yapabilmem kafi.)
Manzarayı atmak isterdim ama veritabanını yormayalım

4 tarafım dağ ve orman.
Koyun sürüleri yanımdan geçiyor, çobanla birlikte çay içer sohbet ederiz.
Arada değişiklik olsun diye köydeki yaşlı kişilerin ahırlarını temizlerim.
Bisikletime atlar köylerin içerisinde gezerim. İhtiyaım varsa merkez ilçeye 60 km gider yol yaparım.
Köy içerisinde gezerken insanlarla selamlaşır, birisi zor bir iş yapıyorsa durur yardım eder ve bu kültürü yaşatmaya çalışırım.
Bisikletimi şu an getiremedim ama seçimden sonra bir aksilik olmazsa bisiklet ile geleceğim. (80 KM) civarında yol geleceğim.
Sonrasında bisikletimi de alır köy köy gezerim.
Ortamım Genel Olarak Bu Şekilde:
https://www.youtube.com/watch?v=Q-M-IElGUUA&t=5s
hayırlı olsun hocam

internet için usb tarzı modemlere bulaşmayın derim, hat çekilmesini beklemek en iyisi. Çünkü onlardan memnun olan pek yok.
vidoda inişli çıkışlı demişsiniz ama 35-40 derece eğimli yer pek yok gördüğüm kadarıyla. Aynı bisikleti ben burada birkaç yokuşta zorladım, pedalın bağlı olduğu göbekten parça kırıldı. Zar zor yaptırdım, iki gün sonra çukura girdim lastik patladı

şehirde aylarca patlamadan gidiyordu. Derdi çok maalesef