🎉FİBABANKA 425 TL AİRDROP🎉

✅ KAMPANYA DEVAM EDİYOR BUGÜN ÖDEME ALDIK KAMPANYA İLK 5000 KİŞİ İLE SINIRLI.

💸ÖDÜL: 250TL
💸REFERANS : 250TL (YARISINI YOLLUYORUM)

(Video kaydı alın kayıt olurken yoksa bana gelen ödülden dağıtım yapamiyorum)
+ 50 TL diğer kampanyadan (yoruma bıraktım)

Herhangi bir konuda yazabilirsiniz Telegram

📌Üye olurken girmeniz gereken DAVET KODU:
FBAUHP4XYIFG

Referans kodsuz link

📊Kampanya Koşulları
🔸Yeni hesap açıp 20 Bin TL hacim yaparsanız Pazartesi günü 250 tl ödeme alacaksınız.

❕Örneğin Fibabanka’dan Binance TR’ye (tr borsalarıda var) 4 kere 5000 TL’lik (daha az paraylada yapılabilir) para atarsanız 20 Bin TL hacim yapmış olacaksınız anında yada 1 gün içerisinde hesabınıza 250 TL gelecek. Kripto platformları dahil ibana para gönderirken komisyon vs almıyor ‼️

🔸Uygulamada aşağıdan İşlemler>Yatırım>Kripto market kısmından yollayacaksınız

🔻Koşullar gerçekleştirildikten sonra hem sen hem de davet ettiğin arkadaşın 250 TL kazanacaksınız.Benden yapanlar Toplam kazancınız 375 TL.

Hesap açıldıktan sonra 50 TL'lik kampanya için ↙️

📍 Fibabanka Mobile Girip > İşlemler > Başvurular > Kart Başvurusu > Banka Kartı başvurusu yapıp Hızlı Kart açıyoruz.
📍 Sol Üst Profil > İletişim Tercihleri kısmındaki tikleri açıyoruz ve 50 TLLİK Kampanya'nın SMS'nin gelmesini bekliyoruz.

⚡SMSLER Geldikten sonra (Gün içinde geliyor)

📍 Fibabanka Mobile Girip > İşlemler > Kartlar > Kartlarım > Banka Kartlarım > Dijital Kartlar > Dijital Hızlı Kart kısmında yer alan kart bilgileri ile;
💧 50 TL'lik Kampanya İçin İyzico,fups, param benzeri herhangi bir cüzdan uygulamanıza Dijital Kartınız ile 100 TL Yükleme yapın ödül anında hesabınıza yüklenecektir.