Aslında @Nirvana Soft; hocamıza önceden bizi bu işe girdirdiği için teşekkür etmiştim 2. teşekkürde anlaşmalı vs. diyebilirsiniz ama öyle değil.
Bu hocamız müşterisiyle yaptıgı işle o kadar ilgili ve yaptıgı işin arkasında duruyor ki yine teşekkür etmek istedim. 1 seneye yakındır kendisiyle çalışıyoruz. Yazılım işlerimi hep ona yaptırmaya çalışıyoruz Görev Pro 2 ye geçiş yaptık çünkü eski yazılımda müşteri küçük bir acıktan dolayı kendisine bakiye ekleyebiliyordu. Hocamızın yeni bir script yazdıgını duyunca hemen geçiş yaptık. Yazılım tam olmasına ve bir çok ender özellik olmasına ragmen özel bir kaç isteğimiz oldu hiç üşenmeden ek ücret istemeden gece söyledim bu sabaha yazılımı güncellemiş.

İşinde çok çok iyi anında çözüm odaklı parayı ön planda tutmayan çok iyi bir hocamız. Ve hem beni bu işe baslattıgı için hemde ilgi alakasından dolayı çok çok teşekkür ederim. 2-3 haftadır gece gündüz rahatsız ediyorum 10'dan fazla extra istekte bulunduk belki kız arkadasıyla konusmamıstır benim verdiğim rahatsızlık kadar neden diye sormadı bile hepsini halletti. Çok çok teşekkürler

Başarılarının Devamını Dilerim