Öncelikle olumsuz yazılara aldırış etmeyin

Firma hakkında bilgi sahibi olun ve size firmamızı biliyor musunuz diye sorulduğunda kısa öz ve can alıcı yerleri dile getirin.
Kesinlikle elinizde bir kağıt ve kalem olsun ve karşı taraf konuşurken notlar alın, bu notlar içerisinden soru sorun. İş görüşmesini evlilik gibi düşünün, bir şirket ile yola çıkıyorsunuz neticede ve tavlamak için elinizden geleni yapmalısınız.
Kendinizden emin duruşunuz, kendinizi ifade şekliniz, vücut dilinizi kullanmanız çok önemli. Sonuçta karşı tarafın sizi en çok tanıyacağı ya da tanıdığını zannedeceği nokta vücut diliniz olacaktır.
Kapıyı görecek şekilde oturun, kesinlikle kapı arkanızda olmasın. İnsan psikolojisi her zaman kapıyı gördüğünde, istediği zaman çıkabileceğini düşünerek baskıyı en aza indirir.
Bunları doğru yapıpta boş döndüğüm iş görüşmesi hiç olmadı. 10 iş görüşmesine girdiysem, 7'sinden teklif aldım. Artık bankacılık sektöründe çalışmıyorum ama olsun hep işe yaradı

Kalan 3 iş için de ya modumda değildim ya da elektrik tutmadı. Zaten elektrik tutmayınca ne yapsanız olmuyor. Sizin de içinizden gelmiyor bir şeyleri anlatmak.
Hayırlı olsun. İnşallah hayallerinizdeki iştir ve sizi seçerler.