Wpml sınırsız lisans alındı. Alışveriş sorunsuz ve hızlıca gerçekleşti, teşekkürler.
Hayırlı olsun
İki adet eklenti satın aldım sorunsuz bir şekilde teslim edildi ve siteme kuruldu. Geçmişte yaptığımız alışverişler de yine sorunsuz olmuştu.
Teşekkürler.
İki site için SchedulePress eklentisi alındı. Teşekkür ederim.
Rica ederim
Bu adam... R10 in sevdigim yanının vucut bulmus hali. bu 3 yada 4. alisverisimiz. kendisiyle. demekki isini dogru yapıyorki tekrar tekrar. buraya geliyoruz. allah razi olsun dostum. Kendisinden 2 tane lisans aldım geldi kurdu 5 dk surmedi. ben parayi yollamamıstım bile. tamam dedi yaptı. parayi sonrasında yolladım o kadar hızlı kendisi.
Rank Math pro Alındı. Hızlı cevap ve kurulumu profesyonelce. Teşekkürler
Rica ederim
Herhangi bir eklentiye ihtiyacım olduğunda nedense gözüm başka kullanıcı görmüyor. Tekrardan eklenti satın alındı, teşekkürler...
Çok teşekkürler
WPML alındı

şiddetli tavsiye edilir
Çok uzun süredir eklenti satın alıyorum, 7/24 bayram seyran demeden mesajlarıma yanıt alabiliyorum, ayrıca her konuda çok anlayışlılar.
Uzun yıllar devam edersiniz umarım, teşekkürler.
İşinin ehli ve konu ile ilgili her detayda yardımcı oldu sağ olsun. Çalışmaya devam edeceğiz...
Arkadaşımızdan Rank Math Agency alımı yaptım. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı çok tşk ederim. Alımlarım devam edecek inş.
Yeni bir kadence daha alındı, hızlı kurulum teşekkürler.
wordpress konusunda hızlıca çözüm sunan, her zaman yardımcı çok değerli bir üstat, ilginiz, alakanız ve iş ahlakınız için ayrıca teşekkürler bugüne kadar en az 10 wordpress projem için onlarca eklenti satın aldım, R10 Satıcıları arasında en güvendiklerim arasındadır.
öncelikle bize bu hizmeti veren @
RakipsizHizmet 'te sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. desteği tavsiyeleri hep yerinde oldu. çok teşkkür ediyorum kendilerine. saolsunlar varolsunlar.
Sabaha karşı saat 4'de rank math pro ve WP Rocket satın aldım hemen yardımcı oldu sağolsun.
İnanılmaz bir satıcı bu ikinci toplu eklenti alışım. Her zaman ürünlerinin arkasında durdu ve önerilere açık. Doğru seçim rakipsiz hizmet iyiki varsın.
Generatepress için yazıcam hocam müsait zamanda mesajım bulunsun
Tabi hocam 7-24 yazabilirsiniz