OrhanDRN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, zamanınızı geçirmek ve gelir elde etmek istiyorsanız hypixel de oynayabilirsiniz. Hem yıllardır kapanmayan hem de sürekli zırt pırt bakıma girmeyen bir sunucu. Güzel bir başlangıç yapmanızda yardımcı olabilirim. Diğer bir çok minecraft sunucusunda sunucu sahibi olmadan para kazanmak gibi bir şey mümkün değil. Fakat hypixel skyblock da ki oyun paranızı gerçek paraya dönüştürebilmeniz mümkün. Devasa bir şeker kamışı veya kaktüs farmı ile milyonlarca item stack'leyip bunu da satıp coin birikimi yapabilir, sonrasında bu coin'i de gerçek paraya çevirebilirsiniz. 1.000.000 coin 2 3₺ gibi bir fiyattan alınıyor fakat ben farm getirilerini hesaplamıştım. Kaktüs farm'ında sadece sandığa biriken kaktüsleri götürüp satmakla aylık 6 7k arası kazanmak mümkün. Şeker kamışı farmında ise sandığa otomatik birikmiyor hepsini manuel şekilde kırıp o şekilde birikenleri satmanız gerekiyor bu biraz daha uğraştırıcı ama hesaplamalarıma göre kaktüse kıyasla daha fazla getirisi olacak bir iş. Ek olarak banka sistemi de var. Eğer oyun paranızı banka hesabınız da tutarsanız günlük +%20 ek gelir sağlıyor. Örneğin 10.000.000 coin banka hesabınızda var ise 1 gün sonra +2.000.000 coin fazladan ekleniyor. Tabii rakam arttıkça daha fazla gelir elde edilebilir. Boş vaktiniz var ise hem eğlenip hem de böyle bir yola girmenizi öneririm. Ben de uğraşıyorum dilerseniz bana ortak olursunuz birlikte ekip çalışması ile daha hızlı tamamlar, geliri de paylaşırız. Yine de özelden bir konuşalım isterseniz.
para amaçlı değil de biraz daha chill fikri var aklımda sınava kadar, aşırı oynayamam yani ama afk bırakabilirim hesabı tüm gün pc açık.
fikrini yaz hocam wp den, cem hocamızla konuşuyoruz
MajoR44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmişe götürmüş oldun hocam beni SkyBlock görünce aklıma bu video geliyor. Zamanında bizde bir şeyler yapmışız. 7 Yıl olmuş;

https://youtu.be/EnuQ0zNZ5VE
son bir şarkı için wp mi yoksa hocam